The Team

Iedereen moest zoals voorgaande TLE een richting uitkiezen, en zo ging iedereen die de richting onderzoeken had bij elkaar zitten. Maaike en Nathalie zouden de begeleiders zijn voor dit halfjaar en gingen zelf verder in op het onderzoeken, waar Emiel alleen de de overeenkomsten had verteld die voor iedereen gelijk zijn.

Eenmaal het verhaal te hebben gedaan werd er gezegd om een groepje van drie of vier mensen te maken. Ik zelf zat al aan een tafel van vier personen en besloten gewoon gelijk met z’n vieren te gaan. Dit was namelijk ook wel zo makkelijk, aangezien dan moest gaan zoeken waar blijkbaar niemand echt zin in had.

Wie is het team?
-Jim
-Youri
-Damien
-Stef

Verder hadden we gelijk ook aantal dingen besproken, hoe we contact houden naast TLE uren. Hoe we kunnen werken vanaf huis, en besloten al een kleine vorm van een taakverdeling te maken.
Verder was het belangrijk dat we bespraken vanaf hoe laat tot hoe laat met z’n alle werken. Aangezien Youri in Verweggistan woont moet hij echt op een bepaalde tijd wel weg, anders wordt het reizen voor hem heel erg vervelend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *