Kansen en mogelijkheden

Het is lastig om naar de toekomst te kijken en te voorspellen wat er zou gebeuren, ook al is het wel mogelijk om bepaalde dingen te kunnen verwachten.

Op dit moment is het navigeren op de airport heel erg lastig. Je moet op redelijk kleine borden kijken naar welke gate je moet, en als het dan nog druk is moet je dat van een afstand proberen te zoeken. Daarnaast staan er zo’n 100 vluchten op het bord waar je tussen moet zoeken, vluchten van verschillende organisaties staan er ook nog op. Dit zorgt voor veel verwarring voor de bezoekers.

Een mogelijkheid is dan ook bijvoorbeeld de robot spencer, hij begeleid de mensen naar de juiste gate. De kans dat het ook daadwerkelijk gaat werken is daar in tegen erg klein. Vooral om het feit dat je een grote robot moet volgen in een drukke omgeving.

Een andere mogelijkheid is om een app te maken waar je ticket gescanned wordt en zo krijg je te zien waar je naartoe moet. De kans dat dit zou slagen is al een stuk groter, aangezien het niet afhankelijk is van een ander fysiek iets. De robot bijvoorbeeld.

Tijdens het onderzoeken zouden we meerdere keren terug moeten keren naar de airport om bepaalde aspecten te kunnen onderzoeken. De mogelijkheden dat we met alle vrijheid kunnen onderzoeken daar is erg klein. Dit komt door de paniek voor terroristen en andere idioten. De kans is er dus dat we niet erg veel kunnen onderzoeken daar, verder blijkt dat je echt maanden kan wachten voor een antwoord om het onderzoek misschien te kunnen doen. Ook is het vaak zo dat er iemand van schiphol je moet begeleiden en daarvoor vragen ze ook nog is geld.

De mogelijkheid is er wel om een onderzoek te kunnen doen, met de mensen die nog niet door de douane zijn gegaan. Dit is namelijk redelijk speelbaar terein, waar je dingen kan uitvoeren.

Verder is er een kans dat ons onderzoek over een bepaalde leeftijdsgroep meer effect heeft dan een andere leeftijdsgroep. De reden hiervoor ligt waarschijnlijk omdat we allemaal jong zijn en daarmee heel erg lastig naar de oudere generatie kunnen kijken. Dit vergt namelijk meer moeite terwijl voor jongere al automatisch gebeurd, want dit zijn we.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *