Sprint 3

Hieronder staat een PDF van de statement cards die we per persoon geschreven hebben. Hierin hebben we paraphrases geschreven met hierin quotes waaruit de paraphrase bleek.

Als team hebben we deze geclusterd onder verschillende koppen.

Tijdens de les zijn we individueel in een groep geplaatst waar we onze test hebben uitgelegd om vervolgens feedback te krijgen van andere teams/klasgenoten. De feedback hebben we in het document gezet en de belangrijke punten opgeschreven. Tijdens de les hebben we ook nog overlegd over de feedback die we gekregen hebben zodat we als team meerdere oplossingen konden vinden voor onze nieuwe test.

Hieronder staat een PDF met hierin de informatie over ons nieuwe concept. Ook hebben we hierbij wireframes toegevoegd om meer duidelijkheid te creƫren van ons concept.

In dit document staat de reflectie van onze eerste test. Hierin is beschreven wat onze testpersonen ervan vonden. Ook staat in het begin van het document een conclusie over de pilot test die we gedaan hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *