Product en de markt

Het product dat gerealiseerd zal worden heeft enige impact op de markt. Ookal is het product dat we op de eindmarkt laten zien niet de uiteindelijke product. Dit is namelijk beschreven in een voorgaande blogpost.

Er is op dit moment weinig competitie aanwezig op vliegvelden. De vliegvelden zijn zelf wel opzoek naar producten om de reis aangenaam te maken. Je kan als voorbeeld hiervan zien spencer, dit is namelijk een robot die rond rijd en klanten naar de bestemming brengt.

Schiphol is zelf ook bezig met een indoor navigation voor henzelf. Ons concept gaat alleen een stuk verder, door ook een band te scheppen met de bezoeker. De boarding medewerkers kunnen namelijk zien waar bezoekers zijn, en meldingen/berichten sturen wanneer een bezoeker nog niet bij de gate is gearriveerd. Ons concept zou zeker kunnen worden gecombineerd met schiphol navigatie.

Met het gebruik van deze app weet men hoelang ze doen om naar de gate te gaan en wanneer de vlucht vertrekt. Dat zorgt ervoor dat men meer tijd heeft om de winkels te bezoeken om de reis te veraangenamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *