Week 8

De hoofd punten waar we deze week ons op willen focussen zijn:

  • Het plan van aanpak afmaken.
  • Een pitch voorbereiden voor de workshop en advies van Josee Simone.
  • Een Doelgroep uitkiezen.
  • Verder gaan met concept uitwerken.

 

Dinsdag 30 oktober

Dus de eerste dag na de vakantie, iedereen had er weer super veel zin in natuurlijk. Deadlines kwamen dichter en dichter bij. Tijdens TLE hebben we samen met ze alle als TLE team 10 een daily stand up gedaan. Met de vraag wat iedereen in de vakantie had gedaan en wie nog wat had gedaan voor het TLE Project. Nienke was in de vakantie wel verder gegaan met het concept uitwerking, maar was helaas verloren gegaan. Daarna hebben we elkaar nieuwe taken toegewezen wat we die dag konden gaan uitvoeren. Helaas was Lotte die dag niet heel lekker dus zij was niet aanwezig in de les, maar TLE gaat door. Dus Jordy is door gegaan met het maken van het plan van aanpak, Nienke is verder gegaan met het concept en heeft een beginnetje gemaakt samen met Alara aan de pitch Details.

 

Donderdag 1 november

Vandaag zijn we begonnen met een klein vragen rondje met wat onze hoofd prioriteiten voor vandaag waren. Zo hebben we afgesproken dat Lotte en Jordy vandaag het plan van aanpak af zouden maken, dat nienke verder ging met het concept en Alara de pitch ging voorbereiden voor de workshop.

De plan van aanpak is op dit moment zo goed als af. We hebben alle taken die nog moeten voldaan worden in trello gezet en deze moeten we nu gaan uitdelen wie wat gaat doen. Hier het plan van aanpak:

Plan_van_aanpak

 

Verder hebben we nog wat feedback gekregen van Roel en Josee over wat we beter konden doen aan de pitch. Hier de feedback de we hebben gekregen:

Feedback_op_pitch_concept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *