Periode 2 Week 2

Dinsdag

Vandaag hebben Lotte en Nienke onderzoek gedaan naar exacte cijfers voor het onderdeel “plezier” in het spel. Hun doel was om er bijvoorbeeld achter te komen hoeveel energie bepaalde acties die een persoon verricht in het dagelijkse leven kost. Het doel hierbij is al deze informatie te verwerken in ons spel om  uiteindelijk zo’n realistisch mogelijk spel staand te krijgen.

Klik hier voor het onderzoeksdocument van Lotte.

Alara en Jordy gingen doorwerken aan hun eigen prototypes die ze gemaakt hadden op Adobe XD. Voordat ze eraan gingen doorwerken hebben ze eerste de rest van het team en elkaar hun prototypes laten zien voor tips om het te verbeteren.

Donderdag

Vandaag hebben Lotte & Alara de twee middelbare scholen proberen te bereiken door te gaan bellen aangezien allebei de scholen niet hebben gereageerd op hun mails. Omdat ze ook niet reageerden op de telefoontjes zijn Lotte en Alara van plan om ze vrijdag nog eens te bellen voor het geval dat.

Als de scholen vrijdag nog steeds niet reageren is het team van plan om kennissen tussen de 12-14 jaar op te sporen om bij hun een doelgroep onderzoek te verrichten.

Jordy is vandaag bezig geweest met de prototypes van hemzelf en Alara samen te voegen in een groot prototype.

Ondertussen heeft ieder teamlid huiswerk gekregen om Unity in het weekend te onderzoeken zodat we als Team aan de slag kunnen gaan met programmeren volgende week. Als het Alara en Lotte niet lukt om met de scholen in contact te komen krijgt ieder teamlid ook de opdracht om in hun eigen sociale kringen opzoek te gaan naar kinderen tussen de 12-14 om volgende week bij hun het prototype te kunnen testen.  Lotte wilt ook nog onderzoeken hoe ze illustrator bestanden kan omzetten om te gebruiken in Unity.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *