Notulen gesprek + feedback moment

We hebben een feedback moment gehad. Joey heeft als feedback dat hij vaak het woord neemt en de anderen ook een kans moet geven om te praten. Marleen mag de leiderschapsrol meer op haar nemen en bijhouden wat er gedaan moet worden en zorgen dat iedereen evenveel aan het woord komt. Amy en Adriaan moeten proberen uit zichzelf meer te gaan zeggen en zich meer te mengen in de discussie. Ook vind Joey het moeilijk om onderzoek te doen, daarvoor hebben we het meerdere prototypen plan hieronder bedacht.

We hebben gediscussieerd over wat we nu gaan doen. Wat het plan is en wat het concept gaat worden. Eruit gekomen is dat we 2 onderzoeken gaan doen. Een gaan we doen door middel van interviews en enquêtes. We gaan mensen vragen wat ze belangrijk vinden aan het milieu en geld, wat ze van besparende apps vinden en of ze al dingen doen voor een beter milieu.

Het andere onderzoek is dat we meerdere prototypen/concepten maken van ons plan om een site te maken van verschillende initiatieven. Een versie die gericht is op geld besparing en een die gericht is op duurzamer zijn. Dan gaan we kijken welke mensen het beste vinden en het meest zouden gebruiken.

We hebben het er ook over gehad dat we in het begin wel veel ideeën hadden en over veel te lang hebben getwijfeld. En dat we nu uiteindelijk een heel ander idee hebben genomen. En ook dat we onze aannames moeten testen met het onderzoek wat we gaan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *