Verkoop model Greenify

Na het vaker besproken te hebben binnen de groep, zijn we gegaan voor een pay-per-click model. Omdat de app onze gebruikers, doorstuurt naar andere apps/websites is dit de best passende model. Dit is ook een risicovrije model voor de initiatieven op de platform. Als Greenify geen bezoekers doorstuurt dan hoeft de initiatief niks te betalen. Aan de andere kant als Greenify wel veel gebruikers doorstuurt, dan hebben zij meer klanten en hoeven ze maar een heel klein gedeelte af te staan aan ons.

Hoe werkt het?

Wij als Greenify krijgen elke keer betaald als er een gebruiker wordt doorgestuurd naar een initatief op ons platform. Daarnaast kunnen de initiatieven die op de app worden gepromote ook meer betalen om boven aan de lijst te staan. Er is ook de mogelijkheid om meer geld te vragen als een gebruiker ook echt gebruik maakt van een app. Dit is wat moeilijker, omdat je dan tools nodig hebt om de gebruiker te “tracken”, nadat zij zijn doorgestuurd. 

Ons compleet model is een combinatie van meerdere website modellen.

Leads generatiemodel

Wij proberen meer klanten te creëren voor de initiatieven die in de app. Hiermee verhogen we de bezoekers naar hen app/website en zorgen dat meer mensen hen  diensten gaan gebruiken.

Uitgeefmodel

We proberen zoveel mogelijk gebruikers door te sturen en hiermee dus zoveel mogelijk clicks te genereren. Waardoor de initatieven meer klanten krijgen en wij geld kunnen verdienen door de clicks.

Informatie- en servicemodel

geld verdienen is belangrijk, maar ons doel is uiteindelijk de makkelijkste oplossing te bieden voor onze gebruikers. Wij informeren hen en geven inzicht in de initiatieven op de platform. Daarnaast kunnen de gebruikers zelf ook reviews achter laten, die andere gebruikers weer kunnen gebruiken bij het maken van hen keuzes.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *