Pitch en eindmarkt

Het einde van het TLE project is in zicht. De laatste puntjes op de i zijn nog gezet. We gaan vandaag laten zien wat we in het laatste half jaar in elkaar hebben geknald. Een goede strakke pitch is hiervoor belangrijk om mensen te overtuigen wat een goede bijdragen we kunnen leveren aan Rotterdam in het thema duurzaamheid.

Het laatste halfjaar hebben we een super grote vooruitgang geboekt als team en hier zijn we trots op. Dit mede door de eerste peer-review waarin te horen hebben gekregen hoe we beter aan de slag kunnen gaan, dit hebben we meegenomen en direct uitgevoerd, dit bleek een super goede doorbraak te zijn en zijn we als team keihard gegroeid.

Pitch

De pitch is super goed gegaan en we hadden ook het idee dat ons concept goed heb overgedragen aan ons publiek, in de hoop dat wellicht iemand geïnteresseerd is in ons product. Hieronder de link naar de pitch om terug te kijken hoe het gegaan is.

https://youtu.be/qIxN3HVj1t4  Joeys pitch over Greenify

Helaas was de wethouder net vertrokken, voordat onze pitch was begonnen. We hebben een mail gestuurd naar de wethouder om hem te laten zien, dat hij een echte Rotterdamse pitch heeft gemist. Nu alleen nog afwachten op zijn reactie.

Eindmarkt

De eindmarkt had een gezellige sfeer, met een leuke borrel erbij. Zo nu en dan kwam er iemand langs voor meer informatie over ons project. Uit een aantal gesprekken is ook gebleken, dat we over sommige dingen eigenlijk niet goed hadden nagedacht ( dit is een belangrijke les voor het volgende project ).

Een lichtpunt was er ook! er kwam iemand van duurzaamrotterdam.nl die zeer geïnteresseerd was in ons project. Zelf hadden ze ongeveer het zelfde concept, maar dat ze weinig tijd hadden om dat te onderhouden. Hij vond het ontwerp van Greenify zeer verzorgd en modern. Een aanbod voor een baan en samenwerking (AANBOD) is hieruit voorgekomen, we hebben nu een bedenktijd, om na te gaan wat we met dit aanbod willen doen. Super tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *