Ontbossing

Na het verder onderzoeken van de walvissenjacht kwamen we
er achter dat de walvis jacht niet meer een groot probleem is.

Wij zijn gaan kijken naar andere problemen in de wereld en kwamen op de ontbossing. Na veel research over de ontbossing  zijn wij meer te weten gekomen over de ontbossing. De ontbossing is namelijk nog steeds een erg groot probleem en wij willen hier een oplossing voor vinden.

Wij hebben hebben een onderzoek verricht naar wat nou eigenlijk het probleem is bij ontbossing, wat de gevolgen zijn en wat de gevaren ervan zijn. Deze informatie hebben we op 2 manieren uitgewerkt. We hebben een onderzoeks document gemaakt en we hebben een infographic gemaakt.

Deze infographic hebben we gemaakt op basis van ons onderzoek:

Het onderzoeks document gemaakt door ons team:

auteur: Bas Lokerman & Youri van Leeuwen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *