Daily Standup 22-11-16

Met de daily standup hebben wij besproken dat Maarten en Sem aan de het dagelijkse formulier gaan werken. Dit formulier houdt bij voor de gebruiker hoeveel hij verbruikt heeft. De gebruiker hoeft hier alleen zijn vervoersmiddel in te vullen met het kilometer aantal erbij. Uiteindelijk moet hij een balk zien met het resultaat hoeveel hij verbruikt en hoeveel hij produceert met de bomen op die dag. Youri gaat verder met de game zelf met dingen als de buttons goed weergeven (dus eigenlijk de vormgeving. Bas gaat aan de slag met de hardware oftewel de Arduino en Marvin gaat verder met het mogelijk maken van het verplaatsen van de items.

Een erg druk schema dus waar we na de standup direct mee aan de slag zijn gegaan.

Auteur: Sem Geuze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *