Daily Standup 24-11-16

Vandaag hebben we gekeken naar wat er allemaal nog moest gebeuren voor de sprintreview. We hebben een deadline gesteld voor het maken van de code. Deze vrijdag is de deadline. Dan kunnen we gaan mergen van alle code. Tevens hebben we besproken wat er moet gebeuren voor de presentatie en wie deze gaat houden. Vandaag is de dag wat ingekort. We gaan de laatste loodjes nog leggen aan de code en nog wat bugs fixen. Tevens zijn we dus bezig om de blog weer bij te werken aangezien we door het werken aan de code dinsdag daar een beetje een achterstand mee hebben opgelopen.

Ook hebben we het nog even over dinsdag gehad. Dinsdag hebben we veel voortgang gemaakt en het was ook een goede productieve dag.

Auteur: Youri van Leeuwen

Een gedachte over “Daily Standup 24-11-16”

  1. Jongens, ik kan dus nergens terugvinden wat jullie nu daadwerkelijk hebben ontwikkeld deze sprint. Ik verwacht dus een online versie die elke sprint verder af is en waar wij doorheen kunnen klikken. Hoe kan het dat jullie deze niet delen als oplevering na de sprint?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *