Business model

Afgelopen dinsdag hebben we geoefend met het bedenken van een business model, waarbij we voor het bedrijf Google bekeken hebben waar zij hun inkomsten vandaan halen, wat ze daar voor nodig hebben, wat ze hun klanten bieden en wat hun kosten zijn. Kortom: het business model. Hierna hebben we over ons eigen business model nagedacht, want ook al willen we geen geld verdienen aangezien we het voor de natuur doen, willen we wel zo veel mogelijk geld ophalen om trees4all te kunnen helpen. Zie het resultaat hieronder:

business-model

Bij het maken hiervan hebben we rekening gehouden met wie de doelgroep is, wat hun wensen zijn en wat andere soortgelijke projecten al doen. Met de algemene economie hebben we weinig te maken met dit project, dus daar hebben we dan ook niet zo naar gekeken.

Auteur: Marvin Joppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *