Cultural design

Bij het design van onze game hebben we rekening gehouden met het publiceren in verschillende culturen. Hierbij hebben we op de eerste plaats gekeken naar de filipijnen, omdat daar het 1-2-Tree project loopt van trees4all. De Filipijnen zijn over het algemeen qua rijkdom arm vergeleken met europese landen. Familie en religie zijn de belangrijkste dingen in het leven voor de Filipino. De ouderen worden vaak verzorgd door hun familie en helpen elkaar tot de dood.

Culturen:
De filipijnen hebben veel verschillende culturen overgenomen van andere landen. De hechte familie banden komen bijvoorbeeld uit de Chinese cultuur. Verder hebben de filipijnen ook westerse culturen overgenomen. Dit door de verschillende handelsovereenkomsten met europa.
Culturen zoals spaanse tapas. De filipijnen spreken Engels met een amerikaans accent. Verder houden ze van fast-food en houden ze van basketbal.

83% van de bevolking is katholiek en is ook het enige katholieke land in Aziƫ. Dit komt door de Spanjaarden die over het land heerste.

Mogelijke aanpassingen cultuur:
Filipijnen zijn een vrij arme cultuur waar familie en vrienden bovenaan staat. Wij zouden bijvoorbeeld het spel gratis kunnen uitbrengen zonder dat je een boom hoeft te kopen. Maar toch wel bewuster wordt van de ontbossing in het algemeen.

Verder zouden we ons meer kunnen richten op vrienden en familie. Ze kunnen elkaar helpen binnen de game.

Eventueel zouden we geloof kunnen toepassen in de game. We zouden features kunnen toepassen op geloof, die je op je virtueel grondgebied zetten.

Bron: http://www.zuidoostazie.nl/filipijnen/reisgids/cultuur-van-de-filipijnen/

Auteur: Marvin Joppe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *