Eind blogpost

De laatste sprint is aangebroken, het is tijd om te laten zien wat wij gemaakt hebben en om het project af te ronden. Wij hebben ervoor gekozen om gebruik te maken van vier laptops. Op een laptop lieten wij een filmpje zien over het project en de situatie. Op de twee laptops ernaast lieten wij de twee events in de game zien (het vuur en het illegaal kappen event). Op de laatste laptop had je de mogelijkheid om de game te kunnen spelen en uit te proberen. Heel veel mensen reageerde positief op de game en vonden het leuk om te spelen. Zo vonden mensen het bijvoorbeeld leuk om events weg te kunnen klikken. Als kritiekpunt kregen wij wel dat de pop-ups als hinderlijk ervaren werden.

Illegaal kappen event:

Fire event:

(Filmpje)

Voor deze sprint hebben wij de puntjes op de i gezet:

 • De game is volledig Engelstalig geworden
 • De events zijn in de live versie gekomen
 • De store is compleet met alle items en trees
 • Je kan nu diamanten kopen, hier kan je ook exclusieve items mee halen
 • De meeste dingen die wij nog wilde doen voor de laatste sprint zijn gelukt dus daar zijn wij blij mee. Zo hebben wij ook toegevoegd dat je bij het inlogscherm een afbeelding hebt zodat je al een beeld kan krijgen van hoe de game eruit gaan zien. Wij hopen dat wij door deze game mensen in laten zien wat het probleem is en dat mensen hier zelf ook mee aan de slag gaan om hun gedrag hierin te verbeteren. Doordat mensen hier bewuster mee omgaan hopen wij ook dat ze diamanten gaan kopen in de game om geld te kunnen doneren aan orgnanisaties als Trees for All.

  Een gedachte over “Eind blogpost”

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *