Week 9

Dinsdag | 8 november

Vandaag hebben we een taakverdeling gemaakt en die verdelingen aangegeven op Trello.

Alara kreeg de opdracht om de feedback van haar pitch van vorige week mee te nemen in de Pitch die ze donderdag moet presenteren. En ging daarom aan het werk om een erg beeldende powerpoint in elkaar te zetten.

De rest van het team – Nienke, Jordy & Lotte- hebben samen de eind blogpost in elkaar gezet en daarin alle Specialize Me vragen in beantwoord. Jordy heeft extra ook nog de post van wat we vorige week gedaan hebben bij onze blog toegevoegd.

 

Doelgroep vastgesteld
Lotte heeft in haar vrije tijd onderzoek gedaan naar 12-14 jarigen. Uit onderzoek is gebleken dat deze doelgroep prima bij ons project past. We hebben dan ook besloten dat we tijdens de ontwikkeling van ons project ons volledig gaan focussen op deze doelgroep.Klik hier om het doelgroep onderzoek te bekijken.

Daarnaast heeft ze onderzoek gedaan naar middelbare scholen in de buurt van de Hogeschool Rotterdam waar we eventueel terecht kunnen voor interviews. Klik hier om het lijstje met mogelijke scholen te bekijken.

————————-

Donderdag | 1 november

Vandaag hebben we eerst geluisterd naar alle pitches van diverse groepen. Daarna heeft Alara haar pitch verteld in 5 minuten tijd en zo alle 2de jaars ingelicht over wat ons concept inhoud.

Dit is de PresentatiePitch & dit is wat er tijdens de Pitch is verteld.

De rest van de dag zijn we in gesprek gegaan met 4 andere groepen en hebben we ze gevraagd om feedback over ons concept. De feedback die ze hebben gegeven staat verwerkt in deze blogpost aan het einde bij Ondernemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *