Periode 2 week 3

Dinsdag 4
Specialize me! 

Deze week ging de ontwerpende specialize me over sketchboarding van ons team 10 waren: Nienke, Alara en Jordy aanwezig bij deze les.
In deze les hebben we uitgelegd gekregen waarom sketchboarding zo handig is en hebben we een aantal oefeningen uitgevoerd met welke verschillende oplossingen we konden bedenken en daar vandaan snelle op keuzes uit komen.
Hier het eind resultaat! 

Eindproduct Specialize me

Hier de link naar de Specialize me presentatie.

http://project.cmi.hr.nl/2018_2019/tle/wp-content/uploads/2018/12/Specialize-Me-1-2018-2019-Ontwerpende-Technoloog-Workshop-3-Sketchboarding.pdf

Vooruitgang van het project

Voor vandaag staat erop de planning dat de Clickable prototype af gemaakt gaat worden door Jordy en dat is naar behoren gedaan. Verder was voor de rest van de groep de bedoeling dat iedereen verder gaat met onderzoek doen naar Unity om volgende week te beginnen met programmeren, zodat we niet zonder demo zitten op de inleverdag 17 januari.
Zo wordt er verwacht dat er op Donderdag 6 januari onderzoek wordt gedaan en dit wordt gedeeld met mede teamgenoten.

Donderdag 6
Mini retrospective

Voor donderdag hadden we op de planning staan om een mini retrospective te houden, omdat we elkaar goed moeten voorzien van feedback. Helaas vanwege gezondheid was Nienke niet aanwezig en haalt dit komende week in om alsnog feedback te kunnen geven.
Uit de retrospectives werd geconcludeerd dat we een fijn groepje hebben om mee te werken, maar af en toe wel wat serieuzer te werk mag gegaan worden. Zo kwamen we er ook achter dat we met ze alle beter deadlines moeten trekken om onderdelen af te gaan werken. Als actie hierop gaan we vanaf volgende week bij elke projectdag een daily standup houden waar iedereen hun bijdrages deelt met wat ze hebben gedaan, of iemand ergens tegen aanliep en wat iedereen van plan is om te gaan doen op de dag zelf en de komende dagen tot de volgende projectdag.

Project

Verder zijn we vandaag bezig geweest met verder onderzoeken van Unity en hebben we een paar vragen meegegeven aan iedere teamgenoot waar ze over na moeten denken voorde komende dagen.
Zo hebben we besloten om een groot game oppervlakte te ontwikkelen waar de speler een aantal minigames kan spelen, alleen de volgende vraag was. Wat voor minigames gaan het worden. Dus als vraag voor de volgende week: Welke minigames gaan we gebruiken in onze game!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *