TLE2 – les 16 | week 2.6

Week 2.6| Dinsdag 8 januari:

Deze dinsdag hadden wij als team nogal moeite met concentreren aangezien het de eerste TLE-dag was direct na de vakantie & we de vakantie nogal gebruikt hebben als “rust” periode.

Hierom gaven we elkaar huiswerk om thuis te doen. Zo spraken we af dat;

Jordy & Lotte: Samen zullen beginnen met het tekenen van de illustraties van het prototype.

Nienke: Alle wireframes zal gaan schetsen.

Alara: Het prototype zal gaan uitwerken in Adobe XD.

Week 2.6| Donderdag 10 januari

Op donderdag hadden we een beter concentratie vermogen dan eerder op de week. Zo kregen we al direct te horen dat een deel van haar woonkamer al getekend had en dat dat bijna af was.

Ook kregen we te horen dat Jordy zijn deel van de tuin af had en dat Alara (ik) Jordy’s deel verwerkt had in het prototype.

Nienke vertelde ons op deze dag dat ze thuis de logo’s van ons spel ontworpen had en vroeg ons welke we het beste vonden. Ook was ze bezig met het ontwerpen van onze groepswebsite voor ons prototype.

We hebben als team besloten om Unity te laten vallen aangezien Unity toch nog wat uitgebereider is dan we eerste opzicht dachten. We hebben om deze reden besloten om onze aandacht op het prototype dat gemaakt is in AdobeXD te vestigen en dat in te leveren zodat de docenten en alle andere mensen die naar ons product zullen kijken toch nog zullen weten wat ons doel was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *