Eindmarkt

Voor 17 januari 2019 hebben wij onze 2 prototypes bij elkaar gebracht namelijk:

  • De storyboard prototype ( Een voorbeeld van de hele applicatie waar jij als gebruiker door heen kan gaan om een idee te hebben hoe jij te slag moet gaan met de app ) link: https://xd.adobe.com/view/dc89a63c-1cec-4ccb-4ebc-2c4606bf7eab-aab8/
  • Een dashboard prototype in VueJS ( Een overzicht van een gebruikersomgeving, waarin wij gefocust hebben op de gebruiksvriendelijkheid en het bewust maken van de gebruikers ) link: https://github.com/Brainilio/SPA
Een screenshot van de gebruikersomgeving

Nieuwe logo

Vervolgens hebben wij ons pitch moeten itereren na feedback wat wij kregen op 15 januari, de pitches die wij hebben laten zien aan de 2 docenten waren niet goed, maar er waren een paar elementen die wij samen konden voegen; wij zijn vervolgens aan tafel gaan zitten en hebben gediscussieerd over een betere pitch. Dion & Brainilio hebben gewerkt aan de visuals terwijl Roel bezig was met de tekst en wat hij moest zeggen; de rest heeft bewust gekozen om Roel niet lastig te vallen, omdat we weten dat de reputatie van de app in zijn handen lag.

Op donderdag 17 januari heeft Roel een spetterende presentatie gehad, waarmee hij ons allemaal heeft laten zien dat hij het in zich had om ons idee/concept een goede naam te geven.

De pitch:

Foto van Roel die de presentatie geeft

De pitch is hier te zien

Na de pitch zijn wij met z’n allen naar de 4e etage gegaan om geïnteresseerden te laten zien wat onze app inhoudt en details te geven. Ons concept werd positief benaderd en ontvangen; wij hebben veel complimenten gekregen ( jammer dat we dit niet gedocumenteerd hebben ). Wij hebben het diepgaand gehad over de app ( de pas die wij zouden kunnen implementeren, locatievoorzieningen, design & privacy etc ).

Eindmarkt set-up

Na positief feedback over onze app en advies over hoe wij het uit zouden kunnen breiden, zijn wij tot de conclusie gekomen dat wat wij gepresenteerd hebben nogsteeds succesvol geworden is.