TLE1 – Bijeenkomst 13 november 2018 (week 10)

Vandaag hebben wij feedback gehad over de beoordeling voor TLE periode 1.

Detail op blogposts
Wij hebben als feedback gekregen dat wij niet ver genoeg ingaan op wat wij precies doen. Wanneer wij bijvoorbeeld zeggen dat wij feedback hebben gehad en er wat mee gaan doen, vertellen wij niet verder wat wij precies gaan doen.
Dit gaan wij dus vanaf nu wel goed doen.

Duidelijkheid concept
Ook bleek dat wanneer wij ons concept uitleggen dat dit niet heel duidelijk is en dat de luisteraar geen compleet beeld krijgt van het concept.
Hier zijn wij het mee eens en dit gaan wij dus ook bespreken met elkaar zodat wij elk als individu ons concept duidelijk over kunnen brengen.
Hiervoor is het ook nodig dat wij met elkaar het eens zijn over wat ons concept precies is, dit is dus iets wat wij verder gaan bespreken en onderzoeken tijdens de volgende TLE-lessen.

Teamblog te individueel
Ons teamblog is per teamlid geschreven wat hij gedaan heeft bij elke specializeMe richting. Dit is niet goed omdat het tenslotte een TEAM blog is. Wij gaan dus in het vervolg onszelf beoordelen op team niveau in plaats van per individu.

Business model canvas concreet
Het business model canvas dat wij hebben gemaakt is goed maar het is nog te uitgebreid. Wij gaan deze dus aanpassen zodat deze precies bij ons concept past zonder alle extra dingen die wij er aan toe hadden gevoegd.

Waarom de switch van product
Wij zijn van kip geswitcht naar bonen als product die wij aanbieden. Dit hebben wij gedaan omdat uit ons onderzoek bleek dat bonen een van de kleinste carbon footprints had en kip was heel slecht voor het milieu. Maar dit hebben wij niet duidelijk genoeg gemaakt. Dit gaan wij dus duidelijk vernoemen in onze concept documenten.

Waarde propositie
Wij hebben onze doelgroep al te pakken en dus kunnen wij ook al een waarde propositie maken hiervoor. Dit hebben wij nog niet gedaan en dit is dus iets wat wij wel gaan, en kunnen, doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *