TLE1 – Bijeenkomst 22 november 2018 (week 2.1)

Wij hebben van de week gewerkt aan een feedbackpunt:

“Valideer je concept bij de Ekoplaza.”

Dit hebben wij gedaan deze week door middel van een gesprek van de Ekoplaza ( Dit is opgenomen ).

Wij hebben validatie gekregen van de Ekoplaza. Zij gaven namelijk persoonlijk aan dat zij altijd open staan om korting te geven voor duurzame producten, als dit betekent dat mensen deze meer gaan kopen.

Verder maken zij al gebruik van een spaaractie en bij een bepaalde hoeveelheid punten krijgen mensen een mystery box ten waarde van 30 euro. Hier kunnen wij ook mee werken, verder zeggen ze dat de technologie deze spaarkaarten kunnen verbeteren en dat de doelgroepen die zij hebben die daar binnen lopen zeker weten gebruik zouden maken van de apps, omdat doelgroepen die wat minder verdienen bijvoorbeeld meer dingen van de korting kopen, dus als wij korting kunnen regelen op duurzame producten, dan zullen zelfs doelgroepen die wat minder te besteden hebben deze kopen.

Wat zijn wij nu van plan?

Jari is netjes bezig met zijn adobe xd prototype en Roel heeft een lijstje gemaakt met de belangrijkste content die wij in onze app nodig hebben om hieraan te beginnen, zodat wij deze kunnen testen.

Verder zijn wij van plan een feedback moment te houden op 27 november en willen wij ook nog Albert Heijn interviewen over ons concept en wat zij er van vinden en of dit uberhaupt te combineren valt met hun eigen spaarkaart