Aan de hand van de retrospective van afgelopen dinsdag zijn we donderdag bij elkaar gekomen om elkaar feedback te geven. We hebben dit gedaan om ons als groep te verbeteren en transparantie te creeëren.

De feedback voor Jasper was dat hij soms te diep in iets in duikt. Hiermee bedoelen we dat hij alleen gefocust is op één ding en minder op wat het team van hem vraagt. Hij wilt dit aanpakken door reminders te zetten voor de dingen die hij nog moet doen voor het team, zodat dingen op tijd af komen.

De feedback voor Sander was dat hij sneller to the point moet komen. Hij heeft snel de neiging om meer te zeggen dan nodig. Hij heeft door zijn enthousiasme ook dat hij soms door iemand heen praat tijdens het overleggen. Hij wilt dit aanpakken door mensen uit te laten praten en na te denken wat hij wilt zeggen.

Branko’s feedback is dat hij actiever in gesprekken moet deelnemen. Onderwerpen die hij interessant vindt is hij erg enthausiast over, maar als het gaat om onderwerpen die hem minder aanspreken is Branko minder actief in gesprek. Hij wilt dit aanpakken door zichzelf te forceren om in gesprek te gaan ookal spreekt het hem niet aan.

De feedback voor irene was dat ze minder druk maken over dingen. Ook moet ze meer vragen aan Jasper en Branko over dingen die ze zelf nog niet snapt of waar ze weinig ervaring in heeft. Ze wilt dit aanpakken door dingen te vragen over ook andere dingen dat programmeren, bijvoorbeeld wireframes en de doelgroep benaderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *