Vakantiewerk

In de vakantietijd heb je natuurlijk altijd te maken met drukte vanwege de feestdagen. Echter heb ik gelukkig tijd kunnen vinden om aan het project door te werken. Immers hebben we nog maar even de tijd voordat het project opgeleverd moet worden!

Ten eerste heb ik de style guide en designs van Alex afgemaakt, deze kun je onderaan in de post in volgorde per scherm zien. Daarnaast zijn de schermen en interactie bij de doelgroep getest. Hierover staat meer in het doelgroep onderzoek beschreven, bijvoorbeeld de ondervindingen en daarbij getrokken conclusies. Dit was een vereiste van het project, omdat we nu daadwerkelijk weten hoe een doelgroep gebruiker met de app om zal gaan.

Voor het testen heb ik een programma van Adobe gebruikt, Adobe XD (Experience Design), hierin kun je schermen aan elkaar koppelen met animaties en knoppen om zo een clickable prototype te maken. Op deze manier is er ook getest.

Doelgroeponderzoek

Naast het maken van de designs, het uitvoeren en documenteren van het doelgroeponderzoek, heb ik ook tekstfragmenten voor de app opgenomen. Een van deze tekstfragmenten zal gebruikt worden voor het presentatiefilmpje. Meer volgt hierover na de eindmarkt 🙂

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *