Eindmarkt!

Op dinsdag was de eindmarkt dan eindelijk aangebroken. Voor deze eindpresentatie heb ik een filmpje gemaakt die ik ook voor mijn assessment zal gebruiken. In plaats van het verhaal van ons product zelf te gaan vertellen leek het mij beter om ons product dat zelf te laten doen, namelijk onze ‘A.I.’, Alex. Ik had het idee dat de boodschap op deze manier veel harder en beter over zou komen. In plaats dat ik ga vertellen wat zij doet, heb ik haar dat zelf laten vertellen. Dit door middel van een monoloog, die alle fases van Alex haar emoties en stappen van de app weergeeft. Ze introduceert haarzelf op een vriendelijke manier, en als dan eenmaal duidelijk is dat dit een persoonlijke boodschap is voor gebruikers van de app, laat ze zien welke stappen ze onder andere aan de gebruiker zal nemen. Ik denk dat dit goed uit is gepakt vanwege de vele goede reacties die ik heb gehad. Het filmpje leek een duidelijke boodschap over te brengen. Men was onder de indruk en ook bang van wat Alex te vertellen had, en dit was precies het hele doel van het filmpje. Ik ben enorm blij dat dit goed overkwam, maar heb dit natuurlijk ook eerst in mijn persoonlijke kring onderzocht.

Link naar het filmpje

Naast het filmpje heb ik een poster gemaakt over de verschillende fases die Alex in de app doorloopt, om een nog duidelijker beeld te scheppen. We hebben haar emoties namelijk verdeeld in 4 verschillende fasen. Op de poster was ook te zien welke stappen de app dan zal ondernemen als je niet meer aan de hoge eisen kunt voldoen. Deze zijn erg uiteenlopend, en hoewel niet realistisch voor een school/studentenproject, gaf dit wel het concept achter ons project weer.

Link naar de poster

Natuurlijk was dit niet alles wat we bij onze eind presentatie hebben laten zien, maar wel een groot onderdeel. De rest van mijn team zal het technische onderdeel in hun posts toelichten of hieronder toevoegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *