Crownstone redone

Nieuwe crownstone
We willen de crownstone gebruiken als check of iedereen aanwezig is. Wanneer niet iedereen aanwezig is kan je zien wie er niet aanwezig is. Als het vliegtuig op het punt staat te vertrekken en er mist nog iemand krijgt de steward of stewardess een melding op hun versie van de app. In de app kan de steward of stewardess zien welke persoon er nog mist en waar deze zich bevindt op het vliegveld. Vervolgens kan de steward of stewardess contact opnemen met de persoon die mist d.m.v. een push melding. Hij krijgt dan een melding met informatie of hij richting de gate wil komen. Ook staat er in hoelang ze nog op hem wachten. De app van de missende persoon gaat dan automatisch in navigatie modes en stuurt de persoon zo snel mogelijk richting de gate.

Old crownstone
We willen de crownstone gebruiken als Beacon. Zelf hebben we een aantal redenen opgeschreven waarom we het er niet eens zijn dat het huidige concept van de crownstone niet helemaal perfect is.

Toch omdat de crownstone in ons concept verwerkt moet worden gaan we de crownstone location identifier gebruiken tijdens de eindmarkt. Hiermee willen we laten zien dat de crownstone weldegelijk kan werken als beacon omdat hij weet dat je in de buurt staat.  Omdat het niet mogelijk is om de crownstone te verbinden met een andere app laten we zien met wat dit wel mogelijk is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *