Feedback 03-10-17

Conan

+ Ik merk dat Conan technisch goed ingesteld is. Hij weet snel wat wel en niet realiseerbaar is en dat hij technisch dus erg goed aangelegd is. Hij heeft zeker ook aangetoond betrokken te zijn bij het project.

– Conan kan soms de focus verliezen en snel afgeleid zijn. Ik denk dat hij het overzicht soms een beetje kwijt is. Misschien dan toch een kwestie van beter documenteren of plannen?

+ Conan is zeer betrokken met het project. Dat wordt aangetoond door de hoeveelheid input die hij brengt. Dit geldt zowel voor in de concept fase als tijdens het bouwen van de prototype.

– Conan kan soms zichzelf afstandelijk opstellen waardoor communiceren met hem lastiger wordt.

+ Conan heeft veel ideeën en laat zich goed horen. Presenteren is voor hem ook geen probleem. Ook op technisch gebied is hij kundig.

– Conan is niet altijd even aanwezig. Ik denk dat hij niet genoeg slaapt.

Reactie:

Om te zorgen dat ik het overzicht minder snel kwijt raak ga ik een duidelijke planning voor mijzelf op zetten, hierdoor kan ik mij hier ook goed op blijven focussen.

Verder ga ik proberen om mijzelf wat meer open op te stellen, zodat de communicatie met mijn groep beter verloopt.

Vilayat

+ Vilayat is een slimme creatieve jongen die betrokken is bij het project. Hij heeft goede ideeën gehad maar ik denk dat hij vooral uit zal blinken in het technische onderdeel. Hij denkt goed na over wat we aan het doen zijn en hoe we dat kunnen bereiken.

– Misschien mag Vilayat wat vaker zijn stem laten horen en wat sneller initiatief nemen om zelf taken op te pakken.

+ Vilayat is goed betrokken bij het project en is ook al goed onderweg met unity, hierdoor gaat hij een goede inbreng hebben bij het maken van ons prototype.

-Vilayat heeft soms wat moeite om een taak op te pakken en mee te beginnen

+ Vilayat is een technische georiënteerde student die ook op creatief gebied zichzelf te woord kan staan. Aangezien zijn interesse in Unity ligt, zal hij op technische gebied een belangrijke aandeel brengen in het project.

– Vilayat kan snel afgeleid raken waardoor hij snel zijn focus op een bepaald onderdeel kan verliezen. Maar dit wordt vaak gecompenseerd doordat hij hij thuis aan zijn opdrachten voldoet. Misschien een tip om op school meer initiatief te nemen.

Reactie:

Petar

+ Petar geeft veel input over het project en komt met leuke, creatieve ideeën. Brainstormen is hij goed in en ik vind dat hij zijn werk netjes doet en bijhoud. Een plusje voor betrokkenheid bij het project!

– Petar gaf zelf aan dat hij niet erg veel van presenteren houd en er ook niet zo goed in is. Misschien zou dit een goed leerdoel zijn om daar vanaf te komen.

+Petar is altijd goed bezig bij het brainstormen en geeft hier ook goede input bij, verder probeert hij ook om de productiviteit van de groep hoog te houden

-Petar wordt vaak nerveus tijdens het presenteren, dit zou een goed leerpunt zijn om te verbeteren.

+ Petar is erg betrokken en heeft veel inbreng tijdens brainstorms. In discussies komt hij vaak met goede punten. Ook presenteren is een van zijn beter kanten, ondanks dat dit bij de anderen als verbeterpunt wordt benoemd.

– Petar komt helaas regelmatig nét te laat op school. Een metro eerder kan geen kwaad.

Reactie:

Ook zal ik proberen om vaker op tijd te komen.

Kimberley

+Kimberly is altijd positief en houd de productiviteit hoog. Ook is zij heel goed in brainstormen en het uitwerken van concepten. Verder neemt zij ook vaak de leiding om te zorgen dat het project lopend blijft.

-Kimberly is vaak te laat, dit is meestal omdat ze voor de brug staat, ik raad dus aan om een bus eerder te pakken.

+ Kimberley is op het gebied van brainstormen uitstekend. De input die zij brengt is altijd goed onderbouwd maar ze staat ook altijd open voor feedback en/of commentaar. Ook neemt ze de voortouw in de groep zodat we gezamenlijk verder komen

– Zoals eerder vermeld is komt Kimberly vaak (net) te laat.

+ Kimberley heeft zoals hierboven vermeldt veel inbreng tijdens de brainstorms en geeft goede feedback. Ze is erg nuchter en vindt het ook niet erg om feedback of commentaar te ontvangen, wat zorgt voor een prettige samenwerking.

– Kimberley is net als Petar regelmatig te laat. Het zou beter zijn als dit minder vaak voorkomt.

Reactie:

Fijne feedback om te ontvangen, ik zal inderdaad proberen beter op tijd op school aanwezig te zijn al is dit vaak niet even makkelijk en heeft het soms andere redenen waar mijn groep van op de hoogte is. Ik vind het wel fijn om te horen dat mijn groep het fijn vind als ik het voortouw neem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *