Afsluiting TLE1 en verder…

Dinsdag 13 november

Vandaag hebben we de eerste periode afgerond (TLE1), met het presenteren van ons concept/ product en het invullen van de peer-beoordelingen.

Presenteren

Vanaf 2 uur zijn we van start gegaan met de presentaties. Vanuit elk TLE project groep is er 1 persoon die het concept voor de hele klas zal presenteren, in ons geval Alara.

Image result for monkey teacher
bewijs materiaal van het presenteren (Alara)

Nadat alle groepjes klaar waren met presenteren, was het de bedoeling dat elk projectteam feedback ontvangt van minstens 3 andere projectteams. Je kunt hier meer terug lezen over de feedback die we ontvangen hebben & de presentatie zelf.

Blog post feedback & Presentatie

Nadat we feedback hadden ontvangen en gegeven van andere teams waren we toegekomen aan de beoordeling. Voor de beoordeling werd er gekeken naar het gehele proces van TLE 1 (dit reflecteerde in je blogpost(s)) en de peer-reflectie beoordelingen.

Beoordeling

Ons eindcijfer voor TLE1 is een combinatie tussen het cijfer vanuit de algemene beoordeling en het cijfer dat we van elkaar ontvangen vanuit de peer beoordeling.

Het is de bedoeling dat we 4x het beoordelingsformulier invullen 1x voor elk teamlid (including yourself). Door middel van het formulier beoordeel je elkaar op verschillende punten en geef je ieder een cijfer van 1 tot 10. Nadat we allemaal de formulieren hadden ingevuld kwam jurgen langs met het cijfer.

Het cijfer dat we als team hebben gekregen is een 6.5. De feedback die we hebben ontvangen per onderwerp en een ieder zijn/haar persoonlijke cijfer kun je in het document hieronder terugvinden.

Peer_beoordeling

Voor het onderwerp Betrokken hebben we 2000 punten gekregen, dit was goed.

Voor het onderwerp Ondernemen misten we aardig wat materiaal, voornamelijk omdat we onze stakeholders nog niet benaderd hadden en we geen persoonlijke feedback aan elkaar hadden verstrekt. Hiervoor hebben we uiteindelijk 1250 punten voor gekregen.

Voor het onderwerp Ontwerpen misten we aardig wat materiaal, voornamelijk omdat we onze stakeholders nog niet benaderd hadden. Hiervoor hebben we uiteindelijk 1250 punten voor gekregen.

Voor het onderwerp Onderzoeken hebben we 2000 punten gekregen, dit was goed.


Donderdag 15 november

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *